Prenne 45 in beeld!

  • 05/03/2018

Was jij erbij afgelopen Prenne? We hebben met 901 deelnemers kennisgemaakt met onze nieuwe locatie in de Brabanthal ... En het beviel ons! 901 deelnemers, 99 standen, 52 seminaries en honderden complimentjes. Ahja, want het was complimentendag. Wij zullen deze editie niet gauw vergeten ... En we hopen jij ook niet! Wil je toch je geheugen nog eens opfrissen? Bekijk hieronder de foto's & het filmpje!

Foto's van Prenne 45

Bekijk de foto's op onze Flickr pagina of op onze Facebookpagina.

Prenne 45

Prenne 45: aftermovie

In de evaluaties over Prenne 45 ...

Een klein beetje stoefen is wel oké, toch?

  • "Ik sta er elke keer versteld van hoe gestroomlijnd deze dagen verlopen. Proficiat aan de medewerkers, een voorbeeld voor andere studiedagen."
  • "De presentaties waren interessant, vaak bruikbaar en altijd topsprekers die geboeid zijn door hun onderwerp en die energie overdragen op het publiek."
  • "Het was weer een zeer interessante en leerrijke dag. Graag ook extra complimenten naar diegene die instaan voor de organisatie."
  • "Dit was mijn eerste Prenne en was meer dan OK > see you next time!"
  • "Heel goed georganiseerd met "hot" topics die mooi werden gebracht door allerlei verschillende sprekers. Fantastisch personeel, dikke pluim voor de organisatie."

Zien we je volgende keer terug?

Zet 14 juni 2018 alvast in je agenda, want dan ontmoeten we elkaar op Prenne 46. Deze Prenne is in samenwerking met VerV en gaat door in Stayen, Sint-Truiden. Tot dan!