Word jij Laureaat van de Arbeid?

  • 09/01/2019

Er is te weinig aandacht voor goed werk en schouderklopjes zijn er nooit te veel :-) Daarom is er de Laureaat van de Arbeid. Ben jij iemand die supergemotiveerd is over welzijn op het werk? Voel je je geroepen om je kennis over te dragen en wil jij hiervoor ook een officiële erkenning krijgen? Dan is deze oproep iets voor jou! 

Waarom?

Samen met het KIEA, willen BES, BSOH, Co-Prev, FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, Prebes, VCCS, VVVB en de vakbonden diegenen die zich blijven investeren in hun beroep officieel huldigen. Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid bevestigt de kwaliteit van jouw werk, benadrukt je talent en inzet voor jouw beroep en geeft een meerwaarde van jouw loopbaan en je bedrijf. Kortom, het is een titel waar je trots op mag zijn en een teken van jouw kwaliteiten die een voorbeeld voor jouw collega’s kunnen zijn.

Voor wie?

Deze oproep is voor iedereen die in zijn beroepsactiviteit heeft bijgedragen tot de promotie van het welzijn op het werk, zoals gedefinieerd door de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn van de werknemers tijdens de uitoefening van hun werk en van zijn uitvoeringsbesluiten.

Wat is een Laureaat van de Arbeid?

De titel van Laureaat van de Arbeid maakt deel uit van een lange traditie om mensen te huldigen voor hun professionele inzet. Afhankelijk van een aantal specifieke criteria behaalt de kandidaat de titel van Laureaat van de Arbeid – Label Professional, Specialist of Expert met sociaal engagement. De lijst van de Laureaten wordt bij Koninklijk Besluit bekrachtigd. De eretekens worden tijdens een nationaal evenement overhandigd aan de Laureaten.

Inschrijven

Het inschrijvingsformulier en reglement vind je terug op www.iret-kiea.be. Alle geïnteresseerden kunnen de formulieren eveneens aanvragen per e-mail: info@iret-kiea.be, per post: KIEA – Blijde Inkomstlaan 17-21 te 1040 Brussel of per telefoon: 02 233 88 91. De kandidatuur moet ten laatste op 15 mei 2019 ingediend worden.