50 Prenne's om te vieren. Weet jij aan wie we het Prenne concept te danken hebben?

  • 11/06/2019

Prenne 50 is een absolute feesteditie! Al voor de 50ste keer brengen we jullie als preventieadviseurs samen om te netwerken en bij te scholen. Maar wie heeft er nu eigenlijk mee aan de wieg gestaan van de Prenne?

Van 300 naar 850 deelnemers!

Op de Prenne kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je stelt zelf je Prenne dag samen door te kiezen uit alle opleidingssessies over de verschillende domeinen binnen welzijn op het werk. De voorbije jaren is de Prenne gegroeid van een evenement waar gemiddeld 300 preventieadviseurs aanwezig tot gemiddeld 850 deelnemers nu.

"Bedankt, collega's"

Voor deze speciale editie willen we graag onze Coördinatiecentrum collega's die van in het begin betrokken waren even in de kijker zetten. Zij stonden allemaal mee aan de wieg van de “Prenne”.

Collega's, bedankt voor jullie fantastische ideeën, medewerking en inzet gedurende de voorbije 50 Prenne’s! Het is mede dankzij jullie dat de preventieadviseurs 4x per jaar kunnen deelnemen aan dit event waar ze talrijke collega’s ontmoeten en zichzelf kunnen bijscholen om up-to-date te zijn en te blijven.

En natuurlijk, ook bedankt om de Prenne's nu nog steeds in goede banen leiden!