Studievoormiddag beveiligingssystemen vs. artificiële intelligentie

Op 6 december organiseert Anpi een studiedag over de impact van artificiële intelligentie op het domein van de veiligheid. Welke kansen, risico's en uitdagingen brengt AI met zich mee?

Risico of bondgenoot?

Artificiële intelligentie (AI) wordt al in heel wat sectoren met succes toegepast. Hoewel het duidelijke voordelen heeft, roept AI toch ook vragen op. Veiligheid is een gebied waarin AI zich sterk kan ontwikkelen. Dit brengt de uitdaging met zich mee om van AI een bondgenoot te maken en ervoor te zorgen het geen risico vormt voor de organisatie.

Studievoormiddag

Op 6 december 2019 organiseert Anpi een seminarie over dit thema. Daar krijg je eerst een duidelijk beeld van wat AI precies is en welke uitdagingen en kansen het met zich meebrengt. Je krijgt ook meer zicht op de verwachte impact van AI op het gebied van veiligheid (detectie, bescherming) en stof tot nadenken over nieuwe mogelijkheden.

Doelgroep

Overheidsinstanties, sectorale federaties, opdrachtgevers, verzekeraars, studiebureaus, architecten, fabrikanten en installateurs van brandbeveiligingsapparatuur, preventieadviseurs, adviseurs van hulpzones, brandweerdiensten, administraties belast met brandpreventie, gebouwbeheerders…

Praktisch

Meer informatie & inschrijvingen