Prenne 54 van juni wordt afgelast

  • 16/04/2020

Nadat de Nationale Veiligheidsraad op 15 april had besloot om grote bijeenkomsten tot eind augustus te annuleren, hebben we ook Prenne 54 afgelast.

Prenne 53, en nu Prenne 54

Prenne 53 van 12 maart werd last-minute afgelast. En Prenne 54 van juni nu ook. Als vereniging van preventieadviseurs staan we voorop om maatregelen die de gezondheid op de werkvloer bevorderen, te bepleiten en te realiseren. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat we deze maatregelen ook toepassen op de eigen activiteiten. Een evenement van de grootte van Prenne is niet geheel risicovrij. En als vereniging van preventieadviseurs vinden we dat echter niet verantwoord.

Niet getreurd, er zijn alternatieven!

Intussen zijn we gestart met het geven van Webinars. Dus misschien kan dat jouw honger voor bijscholing wel stillen!

Bekijk hier de webinars.