COVID-19: oproep om goede preventiepraktijken uit te wisselen

De coronacrisis heeft onze levensstijl volledig veranderd en elk bedrijf dat zijn activiteiten kan hervatten, moet zich aanpassen om zijn werknemers zo goed mogelijk te beschermen. Om de uitwisseling van goede praktijken tussen bedrijven te bevorderen, doet de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg een beroep op jou!

Heb jij video's, posters, leerprogramma’s of ander materiaal ontwikkeld om uw werknemers te sensibiliseren en hen in staat te stellen om in alle veiligheid te werken? 

Doe mee en deel uw goede praktijken, zodat andere bedrijven ervan kunnen leren! Samen kunnen we de werknemers en het publiek beschermen.

Voorwaarden

De FOD Werkgelegenheid zal nagaan of de praktijk in overeenstemming is met de principes van de wet op het welzijn op het werk.

Materiaal waarvan de inhoud voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, komt niet in aanmerking.

Door deel te nemen aan de oproep geeft de auteur toestemming aan de FOD Werkgelegenheid om de goede praktijken te publiceren op de website van het Belgisch kenniscentrum welzijn op het werk, “Belgian Safe Work Information Center” (BeSWIC).

De FOD Werkgelegenheid kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van het verspreide materiaal.

Meer informatie

Wil je je materiaal delen op www.beswic.be? Stuur dit dan naar: hua@werk.belgie.be.

Bekijk de oproep op de website van BeSWIC