Internationaal Media Festival voor Preventie 2023

  • 15/09/2022

Van 27 tot 30 november 2023 vindt het Wereldcongres Veiligheid en Gezondheid op het Werk plaats. Ter plaatse wordt ook het Internationaal Media Festival voor Preventie georganiseerd. De editie van 2023 vindt plaats in Sydney.

Jouw film of multimedia project

Heb jij een film of multimediaproductie over veiligheid en gezondheid op het werk gemaakt sinds januari 2020? Dan kan je je project indienen. Alle nationale en internationale organisaties kunnen deelnemen, bedrijven of instellingen, maar ook bureaus of filmmakers.

Je inzending kan genomineerd worden voor een award. Een internationale jury komt samen om de prijswinnaars van het Mediafestival te bepalen. De awards worden uitgereikt in aanwezigheid van een groot publiek tijdens de Special Media Session op het XXIII Wereldcongres over veiligheid en gezondheid op het werk op 28 november 2023 in Sydney dus.

Prebes zal ook deel uitmaken van de jury die de inzendingen beoordeelt.

Indienen kan nog tot 28 februari 2023.

Meer informatie