Beswic draait op volle zomertoeren

  • 31/07/2023

De zomermaanden zijn in principe kalme maanden voor iedereen en dus ook voor de preventieadviseur. Beswic, het Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk, bleef tijdens de zomermaanden niet bij de pakken zitten en maakte over heel wat welzijnsdomeinen artikels die interessant zijn voor de preventieadviseur.

Nuttige updates voor jou

Bij Prebes houden we je op de hoogte van nieuws en weetjes. Met onderstaand overzicht ben je weer helemaal mee. Wil je graag meer achtergrond en duiding? Dan kan je altijd de originele tekst consulteren raadplegen op de website van Beswic.

Nieuwe regelgeving

Updates preventie binnenland

Updates preventie buitenland

Coming soon

In de loop van de maand augustus zal ook nog iets verschijnen over 50 jaar Febelsafe, oorlogsgeneeskunde, witboek crisisbeheer, ISVAG communicatie award, OSH-wiki klimaatverandering, …

📜 Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en krijg 5 keer per jaar een handig overzicht met updates.

Beswic op Prenne 67

Wie meer wil weten over Beswic kan terecht op Prenne 67, op 14 september 2023 in Antwerpen. De module “Waarom kunnen updates van BeSWIC iedere preventieadviseur aanbelangen?” wordt er enthousiasmerend voorgesteld door Danny De Baere van FOD WASO. In deze sessie ontdek je niet enkel de andere updates van sectoren en risicovelden vanaf het najaar 2022 maar ook andere nuttige informatie in nog niet geactualiseerde berichten voor een preventieadviseur.

💡 Wil jij ook bijblijven als preventieadviseur? Schrijf je dan in voor Prenne 67