Ben jij een geknipte interviewer voor de Prebes podcast?

  • 21/02/2024

Prebes zal vanaf 2024 podcastafleveringen maken voor iedereen die te maken heeft met preventie, welzijn, gezondheid en milieu. Het zal niet enkel een medium worden om verhalen te delen maar ook om een gemeenschap te creëren waarin ideeën worden gevormd en gehoord. Ben jij de interviewer waarnaar we nog op zoek zijn?

Om werk te maken van boeiende en actuele podcasts over welzijn op het werk, hebben we een divers team samengesteld, gaande van mensen die ideeën, thema’s en personen uit verschillende welzijnsdomeinen aanbrengen tot kritische podcastluisteraars. Maar om deze reeks op een boeiende en vlotte manier op te nemen, zijn we nog op zoek naar interviewers.

Beheers jij niet enkel de kracht van het luisteren, maar ben jij ook iemand die het vermogen heeft om gesprekken te voeren met onze verhalenvertellers? Ben je gedreven in het stellen van vragen zodat je op een authentieke manier verbinding tot stand kan brengen met een breed scala van veiligheidsexperts? Dan zijn we op zoek naar jou!

Iets voor jou?

Er vinden drie opnamedagen plaats (telkens van 9 u-17 u) en er wordt een vergoeding voorzien.

  • Maandag 22 april te Mechelen
  • Dinsdag 14 mei te Mechelen
  • Donderdag 27 juni te Officecenter Aalst

Op het einde van dit jaar staat er ook een etentje met de volledige podcastraad op het programma.

Wil je de toekomst van onze podcast mee vormgeven? Stuur een mailtje naar Daphné De Graeve.