Brandveiligheid en -preventie | deel 1

In deze opleiding doe je een algemene en grondige kennis op van de elementen rond brandveiligheid en preventie. Je zal in staat zijn om, in een concreet geval, een analyse en evaluatie uit te voeren & om aanvaardbare verbeteringen voor te stellen op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging.

Deze opleiding is in samenwerking met A-First en bestaat uit 2 delen. Ga hier naar deel 2.

  • 11 dagen
  • 2380 excl. btw

Blijf op de hoogte van toekomstige nieuwe data
en schrijf je in voor de opleidingsmail.


Elewijt

 

20/09/2022
9.00u

Meer info
 

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot preventieadviseurs, verzekeraars, brandweer, ambtenaren, experts, studiebureaus, raadgevend ingenieurs, architecten, enz. Het is een noodzakelijke aanvulling voor personen die initiatieven moeten nemen op vlak van brandpreventie.

Het programma

Het programma - Brandveiligheid en -preventie | deel 1
Module 1: Fysica en chemie
Module 2: Passieve bescherming
Module 3: Energie, verwarming risico’s
Module 4: Explosie
Module 5: Risicoanalyse
Module 6: Reglementering
Module 7: Verzekering - risicobeheer

Bekijk hier deel 2.

Wil je voor deze opleiding graag gebruik maken van de Kmo-portefeuille? Kies dan A-First als opleidingscentrum met het registratienummer DV.O106867

Attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren, … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Bij alle bijscholingen via Prebes ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Ontvang tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Prebes is erkend als dienstverlener voor de pijler opleiding, met erkennigsnummer DV.O109829. Op www.vlaio.be vind je het regelement.

Bouwsubsidie

Als bouwbedrijf kan je sectorale tussenkomsten voor je arbeiders PC 124 aanvragen (enkel via Constructiv). Deze bouwsubsidie is cumuleerbaar met de kmo-portefeuille.

Docenten

De docenten worden door A-first aangeleverd.

"A-First streeft ernaar om alle organisatorische maatregelen en technische middelen in verband met brandpreventie te promoten."

Elewijt

 

20/09/2022
9.00u

Meer info