Word lid

Als je lid wordt bij ons, kan je direct genieten van heel wat voordelen en onze ledendeals. Wij zorgen namelijk dat je groeit in je job, je jouw kennis verrijkt en je visibiliteit binnen de preventiewereld vergroot! En dit voor slechts € 75 per jaar.

Ja, ik wil lid worden

Bijscholen en netwerken

Kenniscentrum

Actualiteit

  • Ontvang maandelijks de nieuwsbrief
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan zorgen wij dat je hierin groeit!

Ja, ik wil lid worden

Verrijk je kennis

We bieden je tal van mogelijkheden aan om jezelf bij te scholen. Door ons gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils!

Groei in je job

Wie wil groeien, moet up-to-date zijn én dat ook blijven. Wij bieden je online kennisdatabanken aan om dit te bekomen!

Vergroot je visibiliteit

Netwerken is belangrijk om je visibiliteit te verhogen. Bij onze Prenne’s en provinciale activiteiten staat dit centraal!

Word lid

Jouw gegevens
Kies hier via welk adres je de verdere communicatie tussen jou en Prebes wil laten verlopen. (De bevestiging van dit invulformulier zal je standaard op je persoonlijk e-mailadres ontvangen.)
Bedrijfsgegevens
De NACE-code is een cijfercode die door de Europese Unie en haar lidstaten toegekend wordt aan een bepaalde klasse van economische activiteiten (al dan niet commercieel). Dit is bedoeld als hulpmiddel bij het opstellen van economische statistieken en overzichten.
Van welke provincie wil je lid worden?
Studenten aanvullende vorming preventieadviseur multidisciplinaire basismodule, niveau I of niveau II, master in de veiligheidskunde, integrale veiligheidskunde en basiscursus preventieadviseur genieten van het cursistentarief. Dit houdt in dat je slechts €75 excl btw. betaald voor 2 jaar lidmaatschap.
Cursistentarief