Nieuwjaarsforum Limburg | 25.01.2024

Bijscholen en netwerken zijn belangrijk in het professionele leven van elke preventieadviseur.
Beide gaan dan ook perfect samen tijdens het Nieuwjaarsforum op donderdag 25 januari 2024.

Boeiende lezingen en een netwerkreceptie als afsluiter. Daar wil je toch bij zijn …!

Studienamiddag

Een boodschap van het Prebes Bestuur Limburg!

Hey collega-preventiehelden,

Guess what? Prebes Limburg organiseert een knallend nieuwjaarsforum met nieuwjaarsreceptie op donderdag 25 januari 2024 en jullie zijn uitgenodigd! Hoe cool zou het zijn om dit forum om te toveren tot een echt netwerkevent zoals in de goede oude tijd? Serieus, elke preventieadviseur zou hier gewoon MOETEN zijn.

Laten we dat geweldige samenhorigheidsgevoel weer ervaren, wat extra energie opdoen en samen het avontuur van 2024 tegemoet gaan. Is dat niet gewoon fantastisch?

Jullie kennen ons wel, we houden ervan om het nuttige aan het aangename te koppelen. Dus voordat we gezellig gaan klinken, bijkletsen en netwerken, gaan we het hebben over welke veranderde wetgeving voor ons, toffe preventieadviseurs, interessant zijn. We willen die werkgoesting wat extra aanwakkeren, snap ge?

Wetgeving mag dan niet bepaald sexy zijn, maar geloof me, de receptie met drank en heerlijke hapjes die daarna komen, maken alles goed!

Ik hoop jullie allemaal te zien op 25 januari 2024 in het provinciehuis in Hasselt. We beginnen in de Boudewijnzaal, en daarna gaan we er een leuke  receptie van maken in de erehal aan de raadzaal. Laten we samen proosten en er een supergezellige avond van maken!

Tot dan!

Prebes Bestuur Limburg

Tijdstip Programma
12:30u Ontvangst in Boudewijnzaal
13:00u Opening - afwezigheidscijfers van Fedris door Erik Remels
13:15u Wetswijzigingen deconnectie, discriminatie en verplichte aanstelling vertrouwenspersoon in ondernemingen > 50 werknemers - Rosanne Volckaert PAPS Idewe
14:00u Europa in beweging – aanpassingen Europese regelgevingen die een belangrijke impact zullen hebben op de Belgische welzijnswetgeving - Pieter de Munck
14:30u Bescherming tegen agentia met hormoonontregelende eigenschappen + nieuwe wetgeving diisocyanaten + KB houdende reglementering van de begassingen en de ontgassingen - Christel Swinnen
15:00u Pauze
15:15u Wetgeving elektriciteit + werkkledij + re-integratie + omgang met corona + wistjedatjes - Erik Remels
15:45u TMB/opleiding basisveiligheid/asbest - Aart Van de Broek
16:30u Nieuwjaarsreceptie in de Erehal
18:30u Einde
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 95,00 per jaar.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 78 deelnemers, waarvan 74 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Provinciehuis Hasselt

Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

De activiteiten zijn hét moment om ervaringen uit te wisselen