Prenne 47 i.s.m. BESAA en Focal Point

De 47ste editie van de Prenne gaat door op dinsdag 18 september 2018 in Ter Elst, Edegem. Wat is een Prenne? De Prenne is een evenement waar je netwerkt, opleidingen volgt en een bezoekje brengt aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Én je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules. Handig, toch?

 BESAA  OSHA 

Bepaal mee Prenne 2.0

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een interactieve sessie op deze Prenne. We vergeten tijdens deze sessie even hoe het afgelopen Prenne’s was en bepalen een nieuw concept vanaf nul. Wil je graag jouw stem kwijt? Schrijf je dan voor deze gratis brainstormsessie ;-)

module 5 | 14.10 - 14.55u | Brainstorm Prenne 2.0

Golden sponsors

 

  Nieuwsgierig Leergierig
Niet-lid Lid Niet-lid Lid
Prijs € 230,00 € 185,00 € 325,00 € 280,00
Aantal sessies Tot 3 sessies Tot 6 sessies
Presentaties Enkel jouw sessies Alle sessies
Catering Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks
KMO portefeuille Maximaal € 180,00 Maximaal € 135,00 Maximaal € 275,00 Maximaal € 230,00
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Wat is de Prenne?

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan is de Prenne wat je nodig hebt! Op dit evenement kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je stelt zelf je Prenne dag samen door te kiezen uit alle opleidingssessies over de verschillende domeinen binnen welzijn op het werk. En je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules.

Is deze Prenne iets te ver voor jou? Geen paniek. Om de 3 maanden gaat de Prenne door in een andere provincie.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 668 deelnemers, waarvan 663 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 95,00 per jaar.

Combipas

Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van € 900 excl. btw (€ 220 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt € 700.

Vraag combipas aan

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.

Ter Elst

Kattebroek 1, 2650 Edegem
Prenne 47