Prenne 56 i.s.m. VMx

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Heb je nood aan bijscholing? Maar doe je dit wel graag op een digitale manier? Dan ben je op de juiste pagina beland! Prenne 56 is een volledig digitale PrenneΒ πŸ’»

Deze Prenne is in samenwerking met ...

Schrijf je in

Prenne 56 duurt 1 maand!

Van woensdag 25 november tot donderdag 24 december.

Β 

Keuze uit 2 Prenne modellen

Prenne 56

Nieuwsgierig

€ 165

Leergierig

€ 255

Opleidingssessies (bekijk het programma) Keuze uit 9 sessies Alle 22 sessies
Vraagstelling met de spreker op 01/12 3 sessies 6 sessies
Live debat op 01/12 βœ” βœ”
Sofagesprekken βœ” βœ”
Podcasts βœ” βœ”
Attest van bekeken sessies βœ” βœ”
1 maand toegang tot het Prenne platform βœ” βœ”

Β 

Laat je overtuigen!

Β 

Β 

De vorige Prenne ...

Veelgestelde vragen

 • Ontvang ik een aanwezigheidsattest? Je ontvangt een aanwezigheidsattest voor (1) de sessies die je volgt van de 22 beschikbare opleidingssessies en (2) het live debat. Voor de live overlegmomenten, podcasts en de sofa gesprekken ontvang je geen aanwezigheidsattest.
 • Ik had een combipas voor het jaar 2020 aangeschaft. Kan ik deze gebruiken voor de digitale Prenne? Absoluut! Geef wel je combipas nummer op bij je Prenne inschrijving. Combipassen van 2020 blijven uitzonderlijk in 2021 nog geldig.
 • Intervisie voor vertrouwenspersonen duurt 2 uur en is dus dubbel zo lang als de normale sessies. Als je graag deze live vraagstelling volgt, kan je dus in totaal 1 sessie minder volgen.
 • We zijn met 0 deelnemers!

  Er zijn momenteel 174 deelnemers, waarvan 160 worden getoond.

  Naam Bedrijf Stad/gemeente

  Ontvang je attest

  Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

  Kmo-portefeuille

  Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.