Prenne 58

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Heb je nood aan bijscholing? Maar doe je dit wel graag op een digitale manier? Dan ben je op de juiste pagina beland! Prenne 58 is een volledig digitale Prenne ?

De Prenne duurt 1 maand!

Van dinsdag 1 juni tot woensdag 30 juni 2021.

 

Keuze uit 2 Prenne modellen

Prenne 58

Nieuwsgierig

€ 165

Leergierig

€ 255

Opleidingssessies (bekijk het programma) Keuze uit 9 sessies Alle 22 sessies
Vraagstelling met de spreker (bekijk het programma) 3 sessies 6 sessies
Sofagesprekken
Attest van bekeken sessies
1 maand toegang tot het Prenne platform

Sofagesprekken

 • Natacha Michiels (freelance journaliste, auteur) over de voorstelling van haar boek ‘Brandweerverhalen’.
 • Wim Van der Linden (woordvoerder Tempo-Team) over een bevraging bij meer dan 2.500 werknemers en 250 werkgevers in België rond jobtevredenheid en optimaal functioneren.
 • Tom Bellens (Push To Talk agency) over de opstart van de evenementensector.
 • Stef Willems (woordvoerder bij VIAS) over het overschakelen van bedrijven naar alternatieven voor bedrijfswagens (fiets, e-bike, speedelec, step, …).

Een kleine sneak peek

Veelgestelde vragen

 • Ontvang ik een aanwezigheidsattest? Je ontvangt een aanwezigheidsattest voor de opleidingssessies die je bekeken hebt. Voor de live vraagstelling momenten en de sofa gesprekken ontvang je geen aanwezigheidsattest.
 • Ik had een combipas voor het jaar 2020 aangeschaft. Kan ik deze gebruiken voor de digitale Prenne? Absoluut! Geef wel je combipas nummer op bij je Prenne inschrijving. Combipassen van 2020 blijven uitzonderlijk in 2021 nog geldig.
 • Intervisie voor vertrouwenspersonen duurt 2 uur en is dus dubbel zo lang als de normale sessies. Als je graag deze live vraagstelling volgt, kan je dus in totaal 1 sessie minder volgen.
 • We waren met 0 deelnemers!

  Er waren 434 deelnemers, waarvan 378 worden getoond.

  Naam Bedrijf Stad/gemeente
  Word lid

  Word nu lid en maak gebruik van alle
  ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

  Digitale teksten

  Heb je afgelopen jaar een Prenne gemist die je toch graag had bijgewoond? Geen nood! We bieden de Prenne teksten van het laatste jaar digitaal aan. Het kost €50 excl. btw voor het volledige tekstenpakket van één Prenne.

  Bestel presentaties

  Combipas

  Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van €820 excl. btw (€200 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt € 720.

  Vraag combipas aan

  Ontvang je attest

  Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

  Kmo-portefeuille

  Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.