Prenne 60 i.s.m. KBC

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? En wil je digitaal opleidingen volgen? Neem deel aan de digitale Prenne webinars!

Inschrijven

Het concept

In deze Prenne zijn er een 30-tal aparte webinars, die je (mogelijk) als een pakket kan aankopen. De webinars gaan digitaal door op een specifiek moment. Aansluitend op de webinar volgt de mogelijkheid om live je vragen te stellen aan de spreker. Des te meer webinars je aankoopt, des te meer prijsvoordeel je hieruit haalt.

Hoe meer webinars, hoe meer voordeel

Hoe meer webinar sessies je aankoopt, hoe goedkoper het steeds wordt (per sessie). De exacte berekening kan je live zien als je sessies aan het aanduiden bent, op de inschrijvingspagina.

Ledenvoordeel

Prebes leden kopen sessies aan een goedkoper tarief t.o.v. niet-leden. Bijvoorbeeld:

# Webinars Leden Niet leden Ledenvoordeel
1 € 105 € 125 € 20
2 € 155 € 185 € 30
3 € 200 € 240 € 40
4 € 245 € 295 € 50
5 € 290 € 350 € 60

Vraag hier je Prebes lidmaatschap aan voor slechts € 75 excl. btw.

Combipas

Als je gebruik maakt van de combipas, zijn de eerste 6 digitale sessies gratis. Zowel je combipas van 2020, als die van 2021, kan je voor deze Prenne gebruiken.

Veelgestelde vragen

 • Ontvang ik een aanwezigheidsattest? Je ontvangt een aanwezigheidsattest als je aanwezig bent bij de live uitzending van de Prenne sessie, en het vraag & antwoord gedeelte. Dit attest ontvang je na afloop van de Prenne (midden maart).
 • Ik had een combipas aangeschaft. Kan ik deze gebruiken voor deze digitale Prenne? Absoluut! De combipassen van 2020 kunnen gebruikt worden t.e.m. Prenne 62. De combipassen van 2021, kunnen in het volledige jaar 2022 opgebruikt worden.
 • We waren met 0 deelnemers!

  Er waren 355 deelnemers, waarvan 330 worden getoond.

  Naam Bedrijf Stad/gemeente

  Ontvang je attest

  Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

  Kmo-portefeuille

  Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.