Je vacature verspreiden

Plaats je bestelling


Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 9500 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn en preventie op het werk. Bekijk hier een voorbeeld van een vacaturepagina op de website en een vacatureflash. Er is ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze sociale media kanalen, zie fictieve voorbeeldjes hieronder.

Fictief voorbeeld op LinkedIn

Fictief voorbeeld  op Facebook

 

Tarieven

Keuze uit 2 pakketten Prijs (excl. btw)

Golden

• 2 maanden online op prebes.be/vacatures
2 maal in de Vacatureflash mailing
1 maal op LinkedIn & Facebook
• Bereik ~ 24 000

€1500

Silver

• 2 maanden online op prebes.be/vacatures
• 1 maal in de Vacatureflash mailing
• Bereik ~ 9350

€1100

Prijzen

Vanaf 2021 zijn de prijzen op de website ook de correcte prijzen voor álle aanvragen. Met uitzondering op het plaatsen van 5 of meer vacatures binnen een jaar (15% korting) of de herpublicatie van een vacature (50% korting) binnen de 12 maanden.

Deadline

De deadline voor het aanleveren van het materiaal voor de vacaturemailing is dinsdagmiddag 12.00u in de week van de publicatie, de mailing vertrekt op donderdagnamiddag. Stuur je de vacature na deze deadline door? Dan wordt de vacature pas in de daaropvolgende week opgenomen in de mailing. Je krijgt vanuit vacatures@prebes.be een mail met de vacaturepagina & mailing ter controle. 

Opgelet! In de weken dat donderdag een feestdag is of in een schoolvakantie valt, wordt er die week geen vacaturemailing verstuurd. Ook in de zomerperiode zal in de weken 29 tot en met 33 (vanaf 14 juli tot en met 18 augustus 2023) geen vacature online kunnen geplaatst of uitgezonden worden!!

Heb je een vraag?

Mail vacatures@prebes.be voor alle vragen in verband met de vacaturemailing.


 

Plaats je bestelling

Facturatiegegevens
Vemelding op de vacature
Upload een Word bestand (om fouten in de opmaak te voorkomen)