7 tips bij de risicobeoordeling van chemische agentia die op de arbeidsplaats aanwezig zijn

Zijn er bij jou chemische agentia op de werkplaats aanwezig? Dan zijn deze 7 tips precies wat je nodig hebt als je wil weten waar je rekening mee moet houden bij het beoordelen van risico's rond chemische agentia.

7 tips bij de risicobeoordeling van chemische agentia

Volg de opleiding!

Ben je je bewust van de chemische stoffen die aanwezig zijn in jouw bedrijf? Heb je aandacht voor de risico's die verbonden zijn aan het gebruik van chemische agentia? En wil je jouw kennis verruimen om de risico's beter te kunnen inschatten? Volg de opleiding gevaarlijke stoffen, veiligheidsinformatiebladen en risicoanalyses en je weet er Ɣlles over :-)

Nog meer tips & tricks?

Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal!