Ben je nog niet ingeschreven voor Prenne 50? Haast je en stel je ideale Prenne dag samen!

  • 17/05/2019

Ken jij het Prenne evenement? Hier kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit 56 modules.

Prenne 50 wordt een feesteditie!

Komende Prenne op 13 juni in Leuven, wordt een échte feesteditie! Logisch ook, want 50 Prenne edities, dat móet gevierd worden ... En dat gaan we doen ook. Onder andere keynotespreker Marc Herremans komt!

Haast je en schrijf je in, honderden anderen gingen je al voor ..

Ga naar Prenne 50

In samenwerking met VC-CS

VC-CS, de beroepsvereniging voor veiligheidscoördinatoren tijdelijke en mobiele bouwplaatsen, voorziet verschillende modules rond het thema ‘bouw’. De onderwerpen die onder andere besproken zullen worden, zijn: Erkenning van aannemers in enkele hoofdlijnen, interactie tussen preventieadviseur en veiligheidscoördinator, sloopwerken gezien vanuit het standpunt van de veiligheidscoördinator, ... en nog veel meer.

Bekijk alle modules over bouw in de folder!

Motivational speaker Marc Herremans komt spreken!

Prenne 50 moet gevierd worden! En daarom organiseren we 2 keynotes voor en na de middag door ‘motivational speaker’ Marc Herremans, een bekende triatleet. Hij vertelt hoe je een tegenslag kunt omzetten in een kans, hoe tegenslagen creativiteit en uitdagingen stimuleren, dat elk nadeel zijn voordeel heeft, hoe je je grenzen kunt verleggen door je te concentreren op het positieve & dat je door teamwork meer succes behaalt.

Hij vertelt hoe je een tegenslag kunt omzetten in een kans.

Mocktailbar op de Prenne

Wist jij dat er een mocktailbar aanwezig zal zijn op Prenne 50?! Laten we daar op toosten :-)

De laatste geprinte Prenne folder ...

Prenne 51 wordt de start van Prenne 2.0. Één van de veranderingen is de verschuiving van de geprinte Prenne folder naar een digitaal module overzicht. Geen paniek. Wie van print houdt, kan het alsnog afdrukken. En gemakkelijk doorzoekbaar zal het trouwens ook zijn :-) Nu vraag je je af: hoe blijf ik dan op de hoogte van de Prenne’s? Schrijf je in voor onze Prenne mails.