Geef jouw voorstel voor een Prenne sessie!

  • 07/10/2019

Ben je al lang op zoek naar een bepaalde opleidingsessie die je maar niet tegenkomt? Of heb je iets op het werk meegemaakt waar je meer over wil weten? Of kwam je pas op een lumineus idee als onderwerp voor een sessie? Wat het ook is, vertel het ons!

Of je nu al eerder naar een Prenne bent geweest of niet, alle voorstellen zijn welkom. Dus, laat je creativiteit maar los! En als je een mogelijke spreker weet, zet die er dan ook zeker bij.

Doe je voorstel

Alvast bedankt! Wat zouden we toch ook zonder jou doen :-)

Een Prenne, wat is dat?

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan is de Prenne wat je nodig hebt! Op dit evenement kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je stelt zelf je Prenne dag samen door te kiezen uit alle opleidingssessies over de verschillende domeinen binnen welzijn op het werk. En je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules.

Eerstvolgende Prenne

De eerstvolgende Prenne, Prenne 52, gaat door op 05/12/2019 in Ter Elst (Antwerpen). Bekijk hier alle sessies. Is deze Prenne iets te ver voor jou? Geen paniek. Om de 3 maanden gaat de Prenne door in een andere provincie.

Meer over de Prenne? Bekijk de vorige aftermovie!