Kom naar de 19e VOV-Beurs!

Het is alweer bijna tijd voor de VOV-Beurs, de grootste HR-beurs van België! VOV is een lerend netwerk voor Learning & Development professionals, maar ook iedereen die met personeelszaken te maken heeft komt hier aan zijn trekken. Blijven leren op het werk is meer en meer een must, niet in het minst voor de HR-medewerker zelf.

Wat kan je op de VOV-beurs vinden?

Op de beurs vind je tal van stands, workshops en presentaties met tekst en uitleg, doorspekt met interessante case studies en anekdotes uit de praktijk. De VOV-Beurs biedt een totaalbeleving. In je ticket zit ook bezoek aan de Writers Ville (mini-boekenbeurs met de laatste L&D-boeken gepresenteerd door uitgeverijen en auteurs) en de Experience Ville (zelf games spelen en je grenzen verleggen door op glas te lopen of op een spijkerbed te liggen) inbegrepen.

Wist je dat Prebes ook aanwezig zal zijn op de VOV-beurs? Allen welkom op stand 1!

Welke thema’s komen aan bod?

Technologie

Welke toepassingen kan je inzetten? (zoals gamification en Artificial Intelligence). Hoe neem je medewerkers mee in een ICT transformatie? Leer hoe je online learning effectief inzet én hoe blended learning efficiënt wordt.

Soft skills!

Hoe belangrijk zijn soft skills nog in tijden van digitale transformaties? Leer er alles over, van posititiviteit en optimisme op de werkvloer, over omgaan met emoties en macht, tot stakeholdering, het opbouwen van zinvolle relaties en het behouden van veerkracht.

Leer bij over communicatie email, coaching, in gesprekken of bij het faciliteren – alle kans om hierover bij te leren. Verschillende aanbieders zetten (in navolging van keynote speaker Peter Hinssen) zelf de daad bij het woord en passen inzichten uit marketing en reclame toe op het vak van Learning & Development.

Teams, talent en t… betrokkenheid

Wet weet je al over talentontwikkeling, het managen van creativiteit en bevorderen van zelfinzicht bij werknemers? Leer inzetten op personalisatie.

Luister naar verschillende leiderschapscoaches. Wil je leren hoe sterke, dappere teams te creëren? Wil je kennismaken met tools voor teams, zoals een tool om als team zelf een manifest te schrijven, of zich te bekwamen in leermethodieken om zelf (zelfs liever niet vanuit HR) verandervraagstukken aan te pakken?

Als we er één thema op de beurs moeten plakken is het betrokkenheid. Als voorwaarde, methode en resultaat. In de veranderende wereld die elke aanbieder welhaast vooropstelt, lijkt dit toch een zeer belangrijke waarde.

Een greep uit het aanbod…

  • Skills (The Tipping Point)
  • Emoties op de werkvloer (C-time)
  • Open mindset (Wolters Kluwer)
  • De talenten van Studio 100 Group (Acerta)
  • Subliem communiceren (Master Your Email)
  • Leren in een outdoor context (Outward Bound Belgium)
  • Een team als een straatbende (StreetwiZe)
  • Emotionele domheid (Thomas International)
  • Een game om je veiligheidscultuur een boost te geven (Play it Safe)

Hallo L&D-ler! Zit jij al bij VOV?

VOV Lerend Netwerk is een ledenorganisatie die content deelt en events organiseert rond L&D. Leden van VOV mogen gratis naar de beurs. De code hiervoor kun je opvragen via vovbeurs@vov.be Als je na de beurs besluit lid te worden van VOV, krijg je de kosten van je beursticket terug via een verrekening met je lidgeld. Hier zie je hoe je je kunt aansluiten bij VOV.

Zien we je op de VOV-Beurs?