Niks hocus pocus! Dit is werk van een professional

“Niks hocus pocus! Dit is werk van een professional” heet de nieuwe sensibilisatiecampagne die gericht is naar de gebruikers van dienstencheques. Het centrale thema is respect voor de huishoudhulp.

Te weinig waardering

Huishoudhulpen krijgen te weinig waardering. Hun werk wordt niet genoeg erkend. Nochtans hebben ze, net als andere professionals, een opleiding gekregen en voeren ze hun taak met zorg en toewijding uit volgens de regels die de sector hen oplegt.

Mens achter de functie

Deze campagne wil de mens achter het werk van de huishoudhulp in de spotlights zetten en de gebruikers van dienstencheques aansporen om hun huishoudhulp als een professional in zijn/haar vak te beschouwen.

Affiches en video

Er zijn affiches beschikbaar en een sensibiliserende video op de website iktoonrespect.be.

Meer informatie