Het tweede corona-alfabet

  • 15/12/2020

In de rubriek “Welzijnsalfabet” in Veiligheidsnieuws, kiest de auteur per letter één thema en licht dit kort toe aan de hand van zijn of haar ervaring hiermee. Dit geeft een unieke kijk op welzijn en preventie.

In de nieuwste editie van Veiligheidsnieuws kan je het tweede corona-alfabet lezen van Danny De Baere, Adviseur  FOD WASO AD Humanisering van de Arbeid. Omwille van het voortschrijdend inzicht, de tweede corona-golf, de vorming van een nieuwe regering met een nieuw coronabeleid, berichten over de vaccins, en nog vele andere redenen lag het voor de hand een tweede corona-alfabet te maken.

Het tweede alfabet

? Bekijk dit en veel meer in Veiligheidsnieuws 209

Het eerste corona-alfabet

  • Het eerste corona-welzijnsalfabet kan je ook nog altijd consulteren via deze link.

Nog meer?

Niet in het corona-alfabet, maar ook leuk: