Gratis webinar 'Safety Secured' op 28/04

Meer dan 1000 veiligheids- en welzijnsdeskundigen werden bevraagd over hun rol, de impact van de crisis en de toekomst van preventie. Onderzoekster Karolien van Nunen stelt tijdens een gratis webinar op 28 april de resultaten voor en gaat in debat met een aantal experten. Raf d'Haen, preventieadviseur bij Aquafin en bestuurder bij Prebes provincie Antwerpen, deelt zijn visie tijdens het debat. Tom Van Thienen, directeur bij Prebes, zal het debat modereren. Benieuwd naar de resultaten? Schrijf je dan nu in voor het webinar! 

Safety Secured?

Maar liefst 1169 veiligheids- en welzijnsdeskundigen uit België en Nederland werden gepolst over hun veiligheids- en welzijnsbeleid, hun veranderende rol en de impact van COVID-19 op de toekomst van het preventiebeleid. Het voorbije jaar was voor hen een periode vol nieuwe situaties, een snel wijzigende regelgeving en een groeiende verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van medewerkers, leveranciers en bezoekers.

Meer informatie over 'Safety Secured?'

Partners

Sociologe Karolien van Nunen (lecturer - researcher TU Delft, specialiste safety & security sciences) voerde dit onderzoek uit in opdracht van INNIwise, Prebes, Leerstoel Vandeputte, TU Delft & Vandeputte.

Webinar & whitepaper

Deze unieke en sectorbreed gedragen studie is dé referentie voor iedereen die betrokken is bij veiligheid en welzijn op het werk. Karolien van Nunen belicht opmerkelijke trends, gaat in op welke prioriteiten het werkveld naar voren schuift, bespreekt significante verschillen tussen sectoren en inventariseert de impact van COVID-19 op de werkzaamheden van de preventiedienst. Je op twee manieren kennismaken met deze inzichten:

  1. via de webinar
  2. via de whitepaper

Gratis webinar op 28/04

Niet toevallig organiseren we deze webinar op de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Op 28 april 2021 (11u30-13u00) kan je gratis deelnemen aan het webinar "Safety Secured?" over het onderzoek van Karolien van Nunen. Tijdens de webinar licht zij de resultaten toe van het grootschalige onderzoek. Bovendien gaat ze in discussie met andere experts in veiligheid en welzijn op de werkvloer.

De sprekers zijn Karolien van Nunen, Anouk Lagae, Edelhart Kempeneers, Elke Van Hoof, Kees Roelofts, Kris De Meester & Raf D'haen.

Schrijf je hier in

Download de whitepaper

In de whitepaper lees je de analyses van onderzoekster Karolien van Nunen over de grote uitdagingen voor veiligheid en welzijn op de werkvloer. Aan de hand van de antwoorden van de 1169 veiligheids- en welzijnsdeskundigen distilleerde zij 5 trends en aandachtspunten. De whitepaper kan je gratis  downloaden vanaf 21 april 2021.

Ga naar de downloadpagina

Meer informatie