Financiële ondersteuning voor werkbaar werk

Met de werkbaarheidscheques en de verhoging van de KMO-portefeuille krijgen ondernemers financiële steun om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk.

Wat is werkbaar werk?

Werkbaar werk heeft te maken met de kwaliteit van werk. Werkbaar werk is werk dat boeit en je laat groeien. Het is werk dat in balans is met je privéleven. Je krijgt er niet teveel stress van en je wordt er niet ziek van. Kortom: een werkbare job, dat is een fijne job die je lang kan volhouden.

Werkbaarheidscheque

Met de werkbaarheidscheque en de verhoging van de kmo-portefeuille krijgen ondernemingen financiële steun om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en de arbeidsomstandigheden in hun onderneming duurzaam te verbeteren.

Webinar 17 maart

Spreker Monique Desmedt licht toe hoe en voor wie financiële ondersteuning voor meer werkbaar werk mogelijk is en geeft voorbeelden uit de praktijk.

👉 Schrijf je in voor de module van Prenne 61 op donderdag 17 maart om 11u

Meer informatie