Filmvoorstelling “The Beach of Enchaquirados”

Met de filmvoorstelling “The Beach of Enchaquirados” en een aansluitend panelgesprek wil FOD WASO het thema gender en werk onder de aandacht brengen.

Panelgesprek

Onder leiding van moderator Frank Dehasque, Belgisch focal point manager EU-OSHA (FOD WASO) wordt na de vertoning van de film een panelgesprek georganiseerd met Freddy Van Eeckhout (Open@work), Jonas Deweer (Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen), Kaj Poelman (çavaria) en Lien Vermeire (FOD BOSA)

Over de film

Overdag gaat Vicky vissen op zee, 's nachts runt ze een bistro op het winderige strand van haar kleine dorp in Ecuador. Vicky behoort tot de lokale transgendergemeenschap, waarin gender en seksualiteit niet strikt zijn afgebakend, en ze weet haar fysiek veeleisende werk op zee te verzoenen met een elegantie in haar privéleven.

Praktisch

  • Wanneer: 12 september 2023 – 9:30.
  • Waar? Cinema Galeries 
  • Taal: Spaans met Nederlandstalige ondertitels

Schrijf je in

Meer informatie