Vulde jij de enquête over taboes op de werkvloer al in?

In het nieuwsbericht van 9 februari 2024 “Professor wil taboes op de werkvloer doen sneuvelen” kon je meer lezen over een aantal taboes op de werkvloer en hoe die kunnen verschillen voor vrouwen en mannen.

De enquête van professor Peggy De Prins, die Antwerp Management School samen met SD Worx en het ‘Nieuwsblad’ lanceert, kan je nog altijd invullen. Waarover wordt er amper gesproken op jouw werk, terwijl er wel problemen rond kunnen ontstaan? Hoeveel inspraak heeft het personeel? Via de enquête kan ook jij je stem laten horen? Wie de vragenlijst invult, maakt ook kans op een vakantiebon ter waarde van 300 euro.

Peggy de Prins bij Prebes en op de Prenne

Op vrijdag 8 maart 2024 organiseerde Prebes Antwerpen een boeiende studienamiddag rond de donkere kanten van werk en management, geïnspireerd door het gelijknamige boek 'The Dark Side' van professor Peggy De Prins. Wie er dan niet bij kon zijn (want full house), krijgt een herkansing op Prenne 70 in Kortrijk op 18 juni 2024.

Tijdens de sessie "The Dark Side. Waarover er gezwegen wordt op de werkvloer" Heeft De Prins het over werkenden die weleens wringen met de donkere kant van het werk. Misschien voelen ze zich niet altijd gehoord op de werkvloer, of merken ze dat het aansturen van mensen veel complexer is dan ze aanvankelijk dachten. Zelfs de meest goedbedoelde HR-inspanningen kunnen soms niet het gewenste resultaat opleveren. In de keynote gaan we op zoek naar antwoorden en perspectief. De presentatie is een krachtige verkenning van de schaduwkant van werk en management voor werknemers, leidinggevenden en HR-professionals.

Meer informatie