Emotionele intelligentie voor vertrouwenspersonen

In deze opleiding staan we stil bij hoe je met emoties van jezelf en anderen omgaat, hoe je (emotioneel) reageert op bepaalde situaties en hebben we het over je ‘empatisch vermogen’.

Als vertrouwenspersoon zijn de vaardigheden die onder “emotionele intelligentie” vallen bijzonder belangrijk, niet alleen voor hoe je je rol als vertrouwenspersoon invult, maar ook voor hoe je omgaat met verzoekers en conflictsituaties in de organisatie.

  • 1 dag
  • 330 excl. btw

Blijf op de hoogte van toekomstige nieuwe data
en schrijf je in voor de opleidingsmail.


 

Doelgroep

De opleiding is in eerste instantie gericht op vertrouwenspersonen. Maar iedereen die een gelijkaardige rol opneemt in een organisatie en zich meer wil bekwamen op gebied van emotionele intelligentie, kan hieruit leren.

Het programma

In deze opleiding staan we stil bij hoe je met emoties van jezelf en anderen omgaat, hoe je (emotioneel) reageert op bepaalde situaties & hebben we het over je ‘empathisch vermogen’. Als vertrouwenspersoon zijn de vaardigheden die onder 'emotionele intelligentie' vallen bijzonder belangrijk, niet alleen voor hoe je je rol als vertrouwenspersoon invult, maar ook voor hoe je omgaat met verzoekers en conflictsituaties in de organisatie.

 

Het programma
Introductie
Emotionele intelligentie voor vertrouwenspersonen

 

Attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren, … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Bij alle bijscholingen via Prebes ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Ontvang tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Prebes is erkend als dienstverlener voor de pijler opleiding, met erkennigsnummer DV.O109829. Op www.vlaio.be vind je het regelement.

Bouwsubsidie

Als bouwbedrijf kan je sectorale tussenkomsten voor je arbeiders PC 124 aanvragen (enkel via Constructiv). Deze bouwsubsidie is cumuleerbaar met de kmo-portefeuille.

Docenten

Luc Goemare Linked-in

Als vertrouwenspersoon zijn de vaardigheden die onder 'emotionele intelligentie' vallen bijzonder belangrijk!