Risico's vermijden bij werken met derden

Werkt jouw organisatie met contractors, uitzendkrachten of leveranciers? Ken jij de specifieke risico's bij werken met derden? Heb je tools nodig om deze te kunnen analyseren en de nodige maatregelen te kunnen nemen?

  • Halve dag
  • 195 excl. btw

Blijf op de hoogte van toekomstige nieuwe data
en schrijf je in voor de opleidingsmail.


Webinar

Online

13/05/2024
13.00u

Meer info
 

Doelgroep

Preventieadviseurs, aankopers, personeelsverantwoordelijken, iedereen die regelmatig of occasioneel beroep doet op contractors of uitzendkrachten.

Het programma

Contractors, uitzendkrachten, leveranciers. Het aantal situaties waarin buitenstaanders actief binnen de onderneming aanwezig zijn neemt toe. Dit brengt specifieke risico’s met zich mee, zowel op organisatorisch als juridisch vlak. In deze opleiding brengen we die in kaart en reiken we meteen ook de nodige tools aan om ze niet enkel te analyseren, maar ook effectief te vermijden.

Onze aanpak is multidisciplinair en praktisch. Chris Persyn, advocaat (Cautius) en gastprofessor VUB geeft een overzicht van de geldende wettelijke bepalingen, maar leert ons vooral hoe die in de praktijk effectief door rechtbanken worden toegepast. Francis Potters, trainer en coach (PF Safety) legt de link naar de werkelijkheid van het bedrijfsleven. Hij vertaalt het wetgevend kader naar concrete en onmiddellijk binnen uw organisatie bruikbare tools.

Het programma
Wettelijke aspecten
Risico's op organisatorisch en juridisch vlak
Praktische aanpak in het bedrijfsleven
Concrete bruikbare tools

Attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren, … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Bij alle bijscholingen via Prebes ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Ontvang tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Prebes is erkend als dienstverlener voor de pijler opleiding, met erkennigsnummer DV.O109829. Op www.vlaio.be vind je het regelement.

Bouwsubsidie

Als bouwbedrijf kan je sectorale tussenkomsten voor je arbeiders PC 124 aanvragen (enkel via Constructiv). Deze bouwsubsidie is cumuleerbaar met de kmo-portefeuille.

Docenten

Chris Persyn Linked-in

Francis Potters Linked-in

"Deze opleiding is voor wie regelmatig of occasioneel beroep doet op contractors of uitzendkrachten"

Webinar

Online

13/05/2024
13.00u

Meer info