Soorten, beheer en inhoud van werkvergunningen

Weet jij voor welke taken er een werkvergunning nodig is? Ben je op de hoogte van de informatie die aanwezig moet zijn op een werkvergunning? Ben je bekend met de risico's waarmee je rekening moet houden bij een werkvergunning? Dit en nog veel meer kom je te weten in deze opleiding.

Blijf op de hoogte van toekomstige nieuwe data
en schrijf je in voor de opleidingsmail.


Leuven

 

22/04/2024
13.00u

Meer info
 

Interesse in een in-company opleiding?
Contacteer ons vandaag nog!

Doelgroep

Preventieadviseurs en medewerkers die instaan voor het uitreiken van werkvergunningen voor o.a. werken met open vlam, in besloten ruimten, aan leidingen, in sleuven, …

Het programma

Het programma
Voornaamste stappen
Verdeling van werkvergunningen
Koudwerkvergunning
Vuurvergunning
Werken aan leidingen
Graafvergunning
Vergrendel procedure
Vergunning voor het betreden van besloten ruimten
Elektronische werkvergunning
Andere vergunningen

Attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren, … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Bij alle bijscholingen via Prebes ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Ontvang tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Prebes is erkend als dienstverlener voor de pijler opleiding, met erkennigsnummer DV.O109829. Op www.vlaio.be vind je het regelement.

Bouwsubsidie

Als bouwbedrijf kan je sectorale tussenkomsten voor je arbeiders PC 124 aanvragen (enkel via Constructiv). Deze bouwsubsidie is cumuleerbaar met de kmo-portefeuille.

Docenten

Francis Potters Linked-in

"Ik geef je inzichten op welke manier het systeem van werkvergunningen als correcte organisatorische preventiemaatregel toegepast kan worden."

Leuven

 

22/04/2024
13.00u

Meer info

Interesse in een in-company opleiding? Laat ons iets weten en wij laten de docent van de opleiding contact met je opnemen om de inhoud op maat van je bedrijf samen te stellen.

  • opleidingen@prebes.be
  • 011/28 83 43