Prenne 49

De 49ste editie van de Prenne gaat door op dinsdag 12 maart 2019 in Kortrijk Xpo. Wat is een Prenne? De Prenne is een evenement waar je netwerkt, opleidingen volgt en een bezoekje brengt aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Én je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules. Handig, toch?

Doorblader het programma

Hoe scherp is jouw reactiesnelheid in de auto?

Neem plaats in de VR-Mobiel! Durf jij jouw reflexen in de auto op de proef te stellen? De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voorziet een VR-Mobiel. Deze mobiel is zodanig gemaakt dat het net lijkt alsof je in een auto stapt. Daarna zet je de Virtual Reality bril op en word je meegevoerd in een levensechte video.

Schrijf je gratis in door bij je Prenne inschrijving rechts van de modules een tijdslot te kiezen. De plaatsen zijn beperkt.

Test een milieuvriendelijke wagen uit!

Een testrit doen met een milieuvriendelijke auto van Hyundai? Op Prenne 49 kan het allemaal :-) Tijdens elke Prenne module kunnen er 6 personen een testrit van 15 minuten doen in een elektrische wagen of eentje op waterstof. Deze kans wil je écht niet aan je voorbij laten gaan!

Schrijf je gratis in door bij je Prenne inschrijving rechts van de modules een tijdslot te kiezen. De plaatsen zijn beperkt.

Kostprijs

  • Een module van 45 min. kost € 25
  • Een module van 90 min. kost € 50
  • Ontbijt kost € 25 en lunch kost € 50
  • Alle digitale teksten samen kosten € 50
  • Een Prenne all-in kost € 249

De all-in is inclusief 7 modules, ontbijt, lunch en alle digitale teksten.
Het maximale subsidiebedrag voor een all-in is € 199 via de KMO portefeuille.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 822 deelnemers, waarvan 820 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

Digitale teksten

Heb je afgelopen jaar een Prenne gemist die je toch graag had bijgewoond? Geen nood! We bieden de Prenne teksten van het laatste jaar digitaal aan. Het kost €50 excl. btw voor het volledige tekstenpakket van één Prenne.

Bestel presentaties

Combipas

Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van €796 excl. btw (€200 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt €596.

Vraag combipas aan

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kan tot je wel 40% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk