Verbrand je niet aan burn-out

Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen voor de Bevordering van de Arbeid en Prebes Oost-Vlaanderen organiseren op vrijdag 29 maart 2024 een studienamiddag met als thema 'Verbrand je niet aan een burn-out!'
 
 
i.s.m.                  

Studienamiddag

Tijdens deze middag zullen we dieper ingaan op cruciale aspecten met betrekking tot het voorkomen van burn-out en het stimuleren van welzijn op de werkvloer. We bieden een diverse line-up aan sprekers en sessies die niet alleen informatief zijn, maar ook inspirerend en praktisch van aard:

  • Nathalie Aelterman, motivatie-expert en mede-oprichter van Impetus Academy, zal ons voorzien van wetenschappelijke inzichten en praktische strategieën om motivatie en welzijn op de werkvloer te bevorderen, met speciale aandacht voor de rol van leiderschap.
     
  • Een andere bijzondere spreker die we mogen verwelkomen is Sylvia Feytons, oprichter van IMAGIK. Sylvia's inspirerende verhaal als ondernemer, coach en voorvechter van het bespreekbaar maken van falen zal ons allen raken. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en waardevolle inzichten over persoonlijke verantwoordelijkheid, mindset en veerkracht.
     
  • Afsluiten doen we met een toelichting van Tom Peerboom, sociaal inspecteur bij de FOD WASO TWW. Hij zal ons een inzicht geven in het wettelijk kader met betrekking tot burn-outpreventie en -beheer, waarbij hij de rol van werkgevers en werknemers belicht.

 

Kortom, deze studienamiddag belooft een unieke gelegenheid te zijn om te leren, te inspireren en te netwerken.

 

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op 29 maart.
Schrijf je snel in en reserveer jouw plek voor deze waardevolle bijeenkomst!

Let op! Deze studiedag gaat door op een nieuwe locatie, nl. Leopoldskazerne te Gent!

Tijdstip Programma
14:00u Verwelkoming deelnemers + uitleg werkbaarheidsmonitor en enkele cijfers door Riet Gillis (gedeputeerde en afgevaardigde voorzitter van het provinciaal comité voor de bevordering van de arbeid)
14:10u Van moetivatie naar goesting als sleutel tot welzijn door Nathalie Aelterman (motivatie expert en mede-oprichter Impetus Academy)
14:50u Pauze
15:10u De kracht van falen door Sylvia Feytons (IMAGIK Coaching)
15:50u Burn-out: wettelijke verplichtingen en actoren door Tom Peerboom (Sociaal inspecteur FOD WASO TWW)
16:10u Vraagstelling
16:20u Einde
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 95,00 per jaar.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 149 deelnemers, waarvan 137 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Nieuw provinciehuis

Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent

De activiteiten zijn hét moment om ervaringen uit te wisselen