Commercieel aanbod

Het commercieel aanbod voor 2019 word in juni 2018 bekend gemaakt.

Veiligheidsnieuws is hét vakblad voor preventieadviseurs. Het bevat artikels, praktijkcases, nieuwe trends, onderzoeken … Het verschijnt 4 maal per jaar in maart, juni, september en december met steeds een oplage van meer dan 6000 exemplaren. Elke editie biedt ruimte voor maximaal 25 advertentiepagina’s. Alle Veiligheidsnieuws uitgaven staan ook digitaal ter beschikking voor onze leden.
Wil je jouw (nieuwe) producten of diensten voorstellen op hét netwerkevement voor preventieadviseurs? Dan moet je op de Prenne zijn! Het wordt 4 maal per jaar georganiseerd en heeft gemiddeld 800 deelnemers per editie. De Prenne wisselt elke editie van provincie. Er is een opleiding- en beursgedeelte. Het beursgedeelte, de Commercial corner, bestaat uit gemiddeld 47 standen. Je hebt als standhouder op de Prenne keuze uit 3 verschillende pakketten.
Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 8000 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Je aanvraag wordt snel opgevolgd door ons. Indien het nodig is om de vacature direct online te plaatsen, en niet te wachten tot de mailing, is dit geen probleem. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze social media kanalen.
Er wordt jaarlijks een tekenwedstrijd voor de kinderen van de leden georganiseerd. Van deze tekeningen wordt er een kinderkalender gemaakt (inclusief logo’s van de sponsors) en verstuurd naar onze 6000 leden. De winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt tijdens de uitstap naar een pretpark. Tijdens deze uitstap dragen de kinderen een veiligheidsvestje met de logo’s van de sponsors. Achteraf wordt er in Veiligheidsnieuws, met een oplage van 6000 exemplaren, een verslag gemaakt met foto’s van de uitstap en de logo’s van de sponsors. Door deze tekenwedstrijd te sponsoren zal je visibiliteit verhogen!
Verstuur jouw promotie of campagne doelgericht naar preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Als je graag specifiek naar een bepaalde provincie in Vlaanderen stuurt, maken we dit mogelijk voor jou. We zorgen ervoor dat je drukwerk terecht komt bij jouw doelpubliek!
A+A is de grootste internationale beurs voor veiligheid en gezondheid op het werk in Düsseldorf. Je kan als bedrijf zo’n beursbezoek sponsoren. We organiseren een busreis voor ongeveer 120 leden. Om dit beursbezoek te promoten, sturen we mailings naar meer dan 6000 adressen. De gadgets/publiciteit van de sponsors worden uitgedeeld aan de deelnemers van de busreis.

Wil je informatie over de tarieven?