Commercieel aanbod 2021

Ontvang updates in de toekomst digitaal en laat je gegevens achter. Reserveren kan enkel online, waar je na bestelling een automatische bevestigingsmail ontvangt.

Veiligheidsnieuws is hét vakblad voor preventieadviseurs. Het bevat artikels, praktijkcases, nieuwe trends, onderzoeken … Het verschijnt 4 maal per jaar in maart, juni, september en december met steeds een oplage van meer dan 7500 exemplaren (print en online). Elke editie biedt ruimte voor maximaal 27 advertentiepagina's. Alle Veiligheidsnieuws uitgaven staan ook digitaal ter beschikking voor onze leden.
Wil je jouw (nieuwe) producten of diensten voorstellen op hét netwerkevement voor preventieadviseurs? Dan moet je op de Prenne zijn! Het wordt 4 maal per jaar georganiseerd en heeft gemiddeld 900 deelnemers per editie. De Prenne wisselt elke editie van provincie. Er is een opleiding- en beursgedeelte. Het beursgedeelte, de Commercial corner, varieert tussen de 60 en 100 standen (afhankelijk van de locatie). Je hebt als standhouder op de Prenne keuze uit 3 verschillende pakketten. Afhankelijk van de ontwikkelingen/maatregelen rond Covid-19 wordt dit omgezet in een digitale Prenne beleving, maar hierover verder meer.
Deze online pagina zal een volledige maand toegankelijk zijn voor elke Prebes website bezoeker (>56.000/maand) en dus niet enkel voor Prenne deelnemers. Via de diverse Prebes communicatiekanalen zal deze pagina gecommuniceerd worden naar onze 7.000 leden.
Verstuur jouw promotie of campagne doelgericht naar preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Als je graag specifiek naar een bepaalde Vlaamse provincie en/of sector stuurt, maken we dit mogelijk voor jou. We zorgen ervoor dat je drukwerk terecht komt bij jouw doelpubliek!
Er wordt jaarlijks een tekenwedstrijd voor de kinderen van de leden georganiseerd. Van deze tekeningen wordt er een kinderkalender gemaakt (inclusief logo's van de sponsors) en verstuurd naar onze 7000 leden. De winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt tijdens de uitstap naar een pretpark. Tijdens deze uitstap krijgen de kinderen een veiligheidsgadget met de logo's van de sponsors. Achteraf wordt er een digitaal verslag gemaakt dat verschijnt onder Prebes nieuws. Door deze tekenwedstrijd te sponsoren zal je visibiliteit verhogen! Afhankelijk van de ontwikkelingen/maatregelen rond Covid-19 kan er een alternatief voorzien worden voor de uitreiking in het pretpark, maar hierover verder meer.
Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 9000 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn op het werk. Je aanvraag wordt snel opgevolgd door ons. Indien het nodig is om de vacature direct online te plaatsen, en niet te wachten tot de mailing, is dit geen probleem. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze social media kanalen.