Was jij erbij op onze feesteditie Prenne 50? Bekijk hier de foto's!

  • 17/06/2019

898 deelnemers, 56 leerrijke modules, 105 standhouders, 500 feestelijke cupcakes & 1 mocktailbar ... Wat een feest :-) En daarom, laat het nagenieten beginnen en doorscroll de foto's.

Foto's van Prenne 50

Doorscroll de foto's!

Prenne 50

Aftermovie

 

Marc Herremans was ook aanwezig :-)

Marc Herremans, de bekende triatleet, gaf tijdens Prenne 50 een 'motivational speech'. Hij vertelde hoe je een tegenslag kunt omzetten in een kans, hoe tegenslagen creativiteit en uitdagingen stimuleren, dat elk nadeel zijn voordeel heeft, hoe je je grenzen kunt verleggen door je te concentreren op het positieve & dat je door teamwork meer succes behaalt. Er kwamen veel positieve reacties op zijn keynote. Zelf gaf hij aan ons deze feedback:

"Bedankt voor goede organisatie Prebes!"

Een beetje stoefen is oké!

Nog een paar complimentjes waar we graag mee stoefen :-)

  • "Super organisatie van de Prenne in Leuven! Tot in de puntjes afgewerkt. Wij kijken al uit naar de volgende editie."
  • "Het was mijn eerste Prenne en ik vond het een zeer aangename belevenis! Jammer dat enkele sessies een beetje waren tegen gevallen, maar misschien heb ik de volgende keer meer geluk. :) De catering was bovendien top!"
  • "Het was weer een mooie Prenne!"

Kom jij naar Prenne 51?

Prenne 51 zal de start worden van Prenne 2.0. Benieuwd wat er zoal zal veranderen? Hou de Prebes nieuws- en social media kanalen dan zeker in 't oog, want we gaan hier ongetwijfeld nog veel over communiceren.

Zet 17/09/2019 alvast je in agenda. Dan zien we je in Thor Central in Genk!