Ken jij de 5 voordelen van een ergonomiebeleid op het werk?

Hecht jij als preventieadviseur veel belang aan ergonomie op het werk? Wil je graag een ergonomiebeleid op poten zetten? Maar wil je wel eerst de voordelen van een ergonomiebeleid op het werk weten? Ontdek het hier!

5 voordelen van een ergonomiebeleid op het werk

In't kort

  1. Minder kosten
  2. Meer productiviteit
  3. Meer kwaliteit
  4. Meer betrokkenheid
  5. Een betere veiligheidscultuur

Ergonomiebeleid op kantoor en in de industrie

Hecht jij als preventieadviseur veel belang aan ergonomie op het werk? Wil je graag een ergonomiebeleid op poten zetten? En heb je hierbij informatie nodig over het beheersen van ergonomische risico's? Volg dan onze opleiding 'Ergonomiebeleid op kantoor en in de industrie'.

Meer tips en tricks?

Benieuwd naar meer tips & tricks rond preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Abonneer je dan op het Prebes YouTube kanaal! Of kijk gewoon eens rond :-)