Supervisie voor vertrouwenspersonen

Ben je een officieel aangestelde vertrouwenspersoon? Wil je deel uitmaken van het lerend en ondersteunend netwerk voor vertrouwenspersonen? En krijg je graag hulp bij je taken?

  • 2 uur
  • 125 excl. btw

Blijf op de hoogte van toekomstige nieuwe data
en schrijf je in voor de opleidingsmail.


Webinar

Online

29/04/2024
9.00u

Meer info

Webinar

Online

30/05/2024
9.00u

Meer info
 

Doelgroep

Als officieel aangestelde vertrouwenspersoon kan je deelnemen aan deze intervisie.

Het programma

Lerend en ondersteunend netwerk

Sinds 2013 kan je op elke Prenne kennismaken met de intervisies van het Lerend en Ondersteunend Netwerk voor vertrouwenspersonen. Daarnaast worden deze intervisies ook op regionaal niveau georganiseerd. Prebes wil voor de vertrouwenspersonen dat extra netwerk voorzien om hen te verenigen in een ‘lerend en ondersteunend netwerk’. Als officieel aangestelde vertrouwenspersoon kan je deelnemen aan onze regionale intervisies om van elkaar te leren en hulp en ondersteuning te krijgen.

Praktisch

De intervisies kaderen in de wetgeving Psychosociale risico’s op het werk. De sessies worden georganiseerd door enthousiaste vertrouwenspersonen en vrijwilligers om het netwerk en de ondersteuning tussen vertrouwenspersonen te stimuleren. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 12 deelnemers. Bij te weinig inschrijvingen kan een sessie worden geannuleerd

 

Het programma
Onthaal en voorstelling deelnemers
Aanbrengen van cases
Intervisie
Feedback en evaluatie

 

Attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren, … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Bij alle bijscholingen via Prebes ontvang je steeds een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Ontvang tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Prebes is erkend als dienstverlener voor de pijler opleiding, met erkennigsnummer DV.O109829. Op www.vlaio.be vind je het regelement.

Bouwsubsidie

Als bouwbedrijf kan je sectorale tussenkomsten voor je arbeiders PC 124 aanvragen (enkel via Constructiv). Deze bouwsubsidie is cumuleerbaar met de kmo-portefeuille.

Docenten

Luc Goemare Linked-in

Als officieel aangestelde vertrouwenspersoon kan je deelnemen aan deze intervisie.

Webinar

Online

29/04/2024
9.00u

Meer info

Webinar

Online

30/05/2024
9.00u

Meer info