Prenne 48 i.s.m. VMx en Fireforum

De 48ste editie van de Prenne gaat door op donderdag 6 december 2018 in Flanders Expo Gent. Wat is een Prenne? De Prenne is een evenement waar je netwerkt, opleidingen volgt en een bezoekje brengt aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Én je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules. Handig, toch?

Samenwerking

Milieu in samenwerking met  

Volg tot 6 milieusessies deze Prenne! Hoe zit het met tijdelijke natuur op braakliggende bedrijventerreinen? Hoe kan je duurzamer aankopen als organisatie?Hoe kan je als bedrijf helder communiceren over mogelijke milieuhinder met je buren? Hoe kan je door kleine ingrepen je bedrijf ecologisch inrichten?

Brand in samenwerking met 

Deze Prenne zijn er 7 sessies over brandveiligheid! Hoe investeer je in brandveiligere scholen? Hoe zit het met brandveiligheid in parkeergebouwen? Ken jij de vernieuwde ‘regel van goed vakmanschap haspels’? Bluswateropvang ... hoe kan je best dimensioneren? Videobranddetectie: een oplossing in moeilijke omstandigheden? Brandlastberekeningen ... praktische aanpak voor industriegebouwen.

Golden sponsors

 

Nieuwsgierig € 165 Leergierig € 255
Tot 3 sessies vrij te kiezen Tot 6 sessies vrij te kiezen
Presentaties van jouw sessies Presentaties van alle sessies
Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks Mini-ontbijt, lunch en pauze snacks
Maximum € 140 via KMO portefeuille Maximum € 230 via KMO portefeuille

Wat is de Prenne?

Ben jij actief in preventie, welzijn, gezondheid of milieu? Dan is de Prenne wat je nodig hebt! Op dit evenement kan je netwerken, opleidingen volgen en een bezoekje brengen aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je stelt zelf je Prenne dag samen door te kiezen uit alle opleidingssessies over de verschillende domeinen binnen welzijn op het werk. En je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules.

Is deze Prenne iets te ver voor jou? Geen paniek. Om de 3 maanden gaat de Prenne door in een andere provincie.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 1035 deelnemers, waarvan 1028 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

Digitale teksten

Heb je afgelopen jaar een Prenne gemist die je toch graag had bijgewoond? Geen nood! We bieden de Prenne teksten van het laatste jaar digitaal aan. Het kost €50 excl. btw voor het volledige tekstenpakket van één Prenne.

Bestel presentaties

Combipas

Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van €820 excl. btw (€200 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt € 720.

Vraag combipas aan

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kan je tot wel 30% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.

Flanders Expo

Maaltekouter 1, 9051 Gent