Prenne 48 i.s.m. VMx en Fireforum

De 48ste editie van de Prenne gaat door op donderdag 6 december 2018 in Flanders Expo Gent. Wat is een Prenne? De Prenne is een evenement waar je netwerkt, opleidingen volgt en een bezoekje brengt aan de vakbeurs, de Commerial Corner. Je kan zelf je Prenne dag samenstellen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Én je ontvangt achteraf een aanwezigheidsattest voor alle gevolgde modules. Handig, toch?

Doorblader het programma

Samenwerking

Milieu in samenwerking met  

Volg tot 6 milieusessies deze Prenne! Hoe zit het met tijdelijke natuur op braakliggende bedrijventerreinen? Hoe kan je duurzamer aankopen als organisatie?Hoe kan je als bedrijf helder communiceren over mogelijke milieuhinder met je buren? Hoe kan je door kleine ingrepen je bedrijf ecologisch inrichten?

Brand in samenwerking met 

Deze Prenne zijn er 7 sessies over brandveiligheid! Hoe investeer je in brandveiligere scholen? Hoe zit het met brandveiligheid in parkeergebouwen? Ken jij de vernieuwde ‘regel van goed vakmanschap haspels’? Bluswateropvang ... hoe kan je best dimensioneren? Videobranddetectie: een oplossing in moeilijke omstandigheden? Brandlastberekeningen ... praktische aanpak voor industriegebouwen.

Golden sponsors

 

Kostprijs

  • Een module van 45 min. kost € 25
  • Een module van 90 min. kost € 50
  • Ontbijt kost € 25 en lunch kost € 50
  • Alle digitale teksten samen kosten € 50
  • Een Prenne all-in kost € 249

De all-in is inclusief 7 modules, ontbijt, lunch en alle digitale teksten.
Het maximale subsidiebedrag voor een all-in is € 199 via de KMO portefeuille.

We waren met 0 deelnemers!

Er waren 1035 deelnemers, waarvan 1028 worden getoond.

Naam Bedrijf Stad/gemeente
Word lid

Word nu lid en maak gebruik van alle
ledenvoordelen voor slechts € 75 per jaar.

Digitale teksten

Heb je afgelopen jaar een Prenne gemist die je toch graag had bijgewoond? Geen nood! We bieden de Prenne teksten van het laatste jaar digitaal aan. Het kost €50 excl. btw voor het volledige tekstenpakket van één Prenne.

Bestel presentaties

Combipas

Met een combipas kan je je inschrijven voor 4 Prenne's aan een voordeeltarief van €796 excl. btw (€200 korting). Eén bestelbon, één handtekening, één factuur. Het maximum subsidiebedrag via de combipas bedraagt €596.

Vraag combipas aan

Ontvang je attest

Preventieadviseurs, milieucoördinatoren … zijn verplicht een aantal bijscholingen te volgen per jaar. Wij bieden je verschillende opties aan om jezelf bij te scholen: de Prenne, onze opleidingen en provinciale activiteiten. Hier ontvang je altijd een aanwezigheidsattest.

Kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kan tot je wel 40% subsidie ontvangen. We zijn erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Ons erkennigsnummer is DV.O109829. Het volledige reglement vind je op www.vlaio.be.

Flanders Expo

Maaltekouter 1, 9051 Gent