Liantis Awards: is jouw idee goud waard?

Blink je als professional of als student uit in HR of preventie? Grijp dan nu jouw kans. Je hebt nog enkele dagen om je in te schrijven voor de Liantis awards 2019 op 10 oktober. Ga voor eeuwige roem, een unieke award … en spetterende prijzen!

Liantis awards voor professionals

Personeelsbeleid

Hoe haalt jouw onderneming of organisatie meer uit haar medewerkers? Hoe beloon je medewerkers die voor een meerwaarde zorgen? Hoe zorg je voor een optimale sfeer op de werkvloer? Overtuig de jury van jouw unieke aanpak en zet jouw onderneming of organisatie in de spotlights!

Preventie en welzijn

Hoe zet je wettelijke verplichtingen om in investeringen die renderen? Hoe doordring je jouw medewerkers van het belang van veiligheid? Hoe ga je om met pesten op het werk? In eender welke omgeving – van kmo tot een uit de kluiten gewassen organisatie – kan een doordachte visie het verschil maken. Stel jouw project nu voor aan de jury en win!

Liantis awards voor studenten

Je investeert bloed, zweet en tranen in je eindverhandeling of masterproef. Een mooi cijfer op je diploma halen is één iets. Maar waarom niet hoger mikken? Wie weet, sleep je wel een Liantis award in de wacht …

Deelnemen

Schrijf je nog snel in!